You are Here:
Citybuilder did not detect transport of wood to city

Author (Read 31 times)

Citybuilder did not detect transport of wood to city
« on: November 30, 2018, 04:51:46 pm »
 

peer

  • Newbie
  • *
  • 2
    Posts
  • Karma: 0
    • View Profile
Was play city builder 4000 and wood was not detect to a mile that had the same name as the town.
 

Re: Citybuilder did not detect transport of wood to city
« Reply #1 on: November 30, 2018, 06:01:03 pm »
 

ST2

  • Full Member
  • ***
  • 224
    Posts
  • Karma: 1
    • View Profile
It's the station name that must match town name (game mechanics). Rename station doesn't work, needs to get town name when placed.

Edit: and checking better, I think that station violates a couple rules :D
 

Re: Citybuilder did not detect transport of wood to city
« Reply #2 on: November 30, 2018, 10:37:11 pm »
 

peer

  • Newbie
  • *
  • 2
    Posts
  • Karma: 0
    • View Profile
Yeah, I tried if it would the problems was solved by extending it closer to the city. Is was not solved... Anyway I think I should have removed it and then placed a new station closer to town.
 

Re: Citybuilder did not detect transport of wood to city
« Reply #3 on: December 02, 2018, 01:06:16 pm »
 

Chucky

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • 245
    Posts
  • Karma: 24
    • View Profile
The Wood will counted to the town "Pinkerwood" from the station "Pinkerwood Mines". You have to build a station with name of your hometown, in your example "Swivelworth Mine" etc. As ST2 pointed just to rename will not work!